Creativity is a gift

Over Mij

topventoux2015Small

Mijn naam is Patty Dullaart-van der Ende. Dit verklaart meteen waar “End of Dull Art” vandaan komt. Ik ben de trotse moeder van 3 zoons, woonachtig in Loosduinen en mijn grote passies zijn mozaïeken en fietsen met "De Dullies", op de racefiets, liefst in de Franse Bergen.


Van jongs af aan ben ik een actieve, sportieve, creatieve allesdoener en vind ik het heerlijk om dingen te ondernemen en te creëren.
Als banketbakkersdochter wilde ik ook een beroep met eten na het behalen van mijn diploma's was het idee om een eigen restaurant te beginnen. Soms lopen dingen anders dan verwacht en ben ik bij Peek & Cloppenburg op de administratie en op de afdeling import beland. Daar heb ik jarenlang  tot de reorganisatie met veel plezier gewerkt.
Toen ik in aanraking kwam met mozaïek, kwamen diverse hobby’s samen en werd ik zo enthousiast dat ik er alles van wilde weten en ben ik me gaan verdiepen in en het uitproberen van de diverse mozaïektechnieken en materialen waarmee gewerkt kan worden.

Mozaïeken bleek zo grenzeloos verslavend dat ik in 2008, mede door de komst van onze tweeling, van mijn hobby mijn werk ben gaan maken. Ik startte End of Dull Art "een webwinkel vol mozaïek en hobbymaterialen" (2008-2015), maakte eigen werk en ging met veel plezier workshops geven.

Vanaf 2016 ben ik me weer helemaal gaan richten op wat ik echt leuk vind, het maken van mozaïeken en (Re)CycleArt en het exposeren daarvan. Organiseren van Art on the MArt.  Werken in opdracht en het geven van diverse workshops, waarbij ik het altijd leuk vind om mijn kennis en passie te delen en creativiteit bij anderen te activeren.

 

Kunstenaars die mij inspreren zijn: Nikki st Phalle, Friedrich Hundertwasser, Alexander Calder, Wassily Kandinsky, Pablo Picasso, Joan Miro, en natuurlijk Anthonie Gaudi

Ik ben lid van de Kunstcollectieven: Art & Jazz, KGV en KuCo. Kunstkamer Loosduinen
Heeft u vragen dan hoor ik dit graag.
U kunt mij bellen op 06-18869811 of stuur appje of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je kunt me volgen op: MozaiekenCycleArt End of Dull Art