Creativity is a gift

Mozaiekworkshop Volwassenen

 

Graag kom ik langs om een goed verzorgde mozaiekworkshop bij u thuis of op een door u gekozen locatie te verzorgen. Wellicht is het een leuk idee om een keer uw verjaardag, zussendag of familliedag creatief te vieren. Of om gezellig een keer samen met vriendinnen, collega's of met de buren een artistiek samen zijn te organiseren.

U nodigt uw gasten uit en ik neem alle benodigde mozaiekmaterialen, mijn passie en mijn vakmanschap mee om er een creatieve workshopmiddag -avond of dag  van te maken. In mijn workshops stimuleer ik graag ieders creativiteit, luister ik naar wat u wilt maken, help ik waar nodig en geef ik deskundig advies. Duur van de workshop is +/- 4 uur.  Tijden en dagdelen in overleg.

 

Bij de workshop is inbegrepen:

  • Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding;
  • Een ondergrond naar keuze: bv tissuedoos, zonnebloemspiegel, tuin of bamboeschaal, windlicht, dienblad, tuinbal of eigen ondergrond of een door u gekozen thema (voorjaar, pasen, zomer, kerst of anders in overleg)
  • Gebruik van de volgende materialen: Glasmozaiekstenen in mooie kleuren en ook in luxe en iriserende varianten;
  • Ruime keuze aan extra decoratie materiaal: glasscherven, glitterstenen, puzzels, spiegelstenen, nuggets, en meer;
  • Gebruik van gereedschappen en geschikte lijm;
  • Een voorbeeld van elke ondergrond;
  • Voegmiddel keuze uit 3 tinten incl. voeghandleiding (de deelnemers krijgen voldoende voegmiddel en een duidelijke voeginstructie mee, zodat thuis zelf voor de afwerking gezorgd kan worden).
  • Wilt u uw werkstuk liever niet zelf maar door mij laten voegen, dan kan dit, de bijkomende kosten zijn dan 5 euro per ondergrond.

 

 

 

Kosten Workshop bij u thuis of op een door u gekozen locatie:
Een Mozaiekworkshop voor volwassenen duurt plusminus 3.5/ 4 uur en is inclusief persoonlijke begeleiding, alle benodigde materialen, lijm en voegmiddel.

Kosten voor een volwassenworkshop. Inclusief begeleiding en alle materialen, ondergrond naar keuze, lijm en voegmiddel.
1  tot  3 volwassenen €135,00 vaste prijs!
vanaf 4 volwassenen €40,00 per deelnemer, geen bijkomende reiskosten!

Heeft u vragen of interesse in een workshop bel of app naar: 06-18869811 of klik op reserveren mozaïekworkshop!