Creativity is a gift

Uw mozaïekwens breng ik graag tot uitvoering!leponittwieltang

Wilt u wel iets moois aan de wand maar wilt u zelf niet aan de slag om dit te verwezelijke. Ik werk ook in opdracht en maak graag een mozaïek van uw favoriete popartiest, uw logo, of een originele eye-catcher voor die lege plek aan de muur.
Dan breng ik uw mozaïekwens graag tot uitvoering

 

oliegesmeerde glassnijder

glasscherven

Hulp bij uw project

Heeft u nog geen, of niet zoveel mozaïekervaring om een mozaïekklus in uw eentje te klaren, dan  help ik u graag op weg. Naast individuele hulp vind ik het ook leuk om een groep te begeleiden die samen een mozaïekwerkstuk willen maken. Voor opdrachten, ideeën of vragen neem gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat we van gedachten kunnen wisselen over de prijs en de mogelijkheden. WhatsApp of

smaltimix

bel naar 06-18869811 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hieronder wat voorbeelden van mozaiekprojecten:

Prijsindicatie

De prijs van een mozaïek is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals waar komt het mozaïek te staan of hangen, voor welke materialen er wordt gekozen, het ontwerp en de grootte. Heeft u belangstelling, dan is het altijd mogelijk een afspraak te maken voor oriënterend gesprek en een vrijblijvende prijsopgave.