Creativity is a gift

EenOogEnd of Dull Art

Waarom heet deze website End of Dull Art? Vrij vertaald: Einde aan de saaie kunst. Over kunst valt toch niet te twisten? Zeker niet! Het is een woordspeling van mijn 2 achternamen;
geboren van der Ende getrouwd met Dullaart. Ik ben een creatieve autodidact, het liefst vul ik mijn dagen met mozaieken en fietsen, lekker eten en uitgebreid koken, tekenen, knutselen, handwerken, puzzelen, fotograferen en het geven van workshops .

Scherven maken gelukkig

Sinds 2003 ben ik gaan mozaieken, dit is zo grenzeloos verslavend en veelzijdig, bijna alles valt te mozaïeken, elk project is anders en het verveelt nooit. Er zijn zoveel denkbare ondergronden die je kunt verfraaien met glasscherven, kiezels, schelpen, of stukjes keramiek. Als er geen scherven zijn dan snijdt of knip ik deze op maat om er vervolgens nieuwe objecten of wandtableaus van te maken. Graag nodig ik u uit om een kijkje te nemen bij de Mozaiek tableaus, decoratieve gebruiksvoorwerpen en 3D objecten.

Workshops

Naast het maken van eigen werk, stimuleer ik graag uw creativiteit en deel ik  mijn kennis en passie  in diverse  mozaiekworkshops geschikt voor kinderen en volwassenen,  gevorderden en beginners. Ook is het mogelijk om werkstukken in opdracht voor u te maken en help ik u graag met het uitwerken van uw mozaiekideeen.

Verkoop mozaiekmaterialen

Mozaiekmaterialen (glas en keramiek), gereedschap, voegmiddel en lijm, voor grote of kleine projecten, uitzoeken en kopen is altijd mogelijk. Maar wel op afspraak!
Ook sta ik /End of Dull Art diverse keren per jaar op kunstmarkten. Maar ook op ambachtsmarkten of braderieën om materialen en kant-en-klaar pakketjes te verkopen.
Zie hiervoor instagram of mijn facebookpagina van End of Dull Art.

Verkoop mozaiekwerkstukken

Al mijn mozaiekwerkstukken zijn met veel plezier, liefdevol, stukje voor stukje, na uren van knippen, snijden, plakken, en voegen tot stand gekomen. Elk werkstuk is uniek.
Ziet u een kunstwerk dat u aanspreekt en wilt u dit vrijblijvend komen bezichtigen, neem dan gerust contact met mij op, want een kunstwerk kopen doet niet iedereen via een foto op het internet. Het formaat en de kleuren moet je eerst met eigen ogen beoordeeld hebben.
Contact of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel / app naar 06-18869811

 

met creatieve groet,
Patty van der Ende