Creativity is a gift

Over Mij

topventoux2015Small Mijn naam is Patty Dullaart-van der Ende. Ik ben woonachtig in Den Haag Loosduinen en mijn grote passies zijn mozaïeken en fietsen met "De Dullies", op de racefiets, liefst in de Franse Bergen.

Van jongs af aan ben ik een creatieve allesdoener en vind het heerlijk om dingen te creeren. Toen ik in aanraking kwam met mozaiek vond ik dit zo leuk  dat ik me ben gaan verdiepen in de diverse technieken en materialen waarmee gewerkt kan worden. Na de geboorte van onze tweeling ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken. Ik startte End of Dull Art "een webwinkel vol mozaiek en hobbymaterialen" (2008-2015) en ging op verzoek workshops geven. Per 31 december 2015 heb ik de webwinkel gesloten om me weer te gaan richten op het maken van mozaïeken en het exposeren daarvan, werken in opdracht en het geven van workshops geschikt van beginners tot gevorderden, waarbij ik het altijd leuk vind om mijn kennis en passie aan anderen over te dragen.

Mozaieken is grenzeloos verslavend en is zo veelzijdig, bijna alles valt te mozaïeken, elk project is anders en het verveelt me nooit.
Er zijn zoveel denkbare ondergronden die je kunt verfraaien met glasscherven, kiezels, schelpen, of stukjes keramiek.
Als er geen scherven zijn dan snij, knip of sla ik deze zelf kapot om er vervolgens nieuwe objecten of schilderijen van te maken.
In de loop der jaren heb ik diverse werkstukken van zowel keramische tegels als glasscherven gemaakt, maar mijn voorkeur gaat uit naar het werken met glasmozaïek en Smalti.
Dit door de schoonheid, de vele kleuren en de toepasbaarheid van dit materiaal. Ik hou van muziek, sporten en heldere kleuren deze zijn een grote inspiratie voor mijn werkstukken.


Ik ben lid van NABK, Art and Jazz, KuCo, en KGV

Heeft u vragen dan hoor ik dit graag.
U kunt mij bellen op 06-18869811 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.