Creativity is a giftMensen motiveren en enthousiasmeren om samen te werken en zo van niets iets te maken, vind ik leuk om te doen.
Als ik met mijn werkstukken op een markt ga staan heb ik een kraampje op de markt, als we met een groep kunstenaars een aantal kraampjes huren, creëren we samen een stukje Kunstmarkt op een bestaande markt.
Op 1 juli 2018 was de eerste keer dat we samen met 21 kramen een stukje kunstmarkt vormde op de Home Made Market @deFred. Dit in goede samenwerking met de winkeliersvereniging van Frederik Hendriklaan en Fresh Events. Het enthousiasme van de kunstenaars en de reactie van het publiek waren zo leuk dat er dat jaar nog 2 markten volgden: De Royal Marché (7 oktober) en de Dickensmarkt (9 december) beide in het Hofkwartier.

De samenstelling van de groep kunstenaars is variabel en kan per markt verschillen. Daarom is de naam Art on the Mart in 2019 mede voor de herkenbaarheid in het leven geroepen. Onder het logo van Art on the Mart vind u per markt de namen van de deelnemende kunstenaars en hun disciplines.


Markten in 2019

Royal Marche Hofkwartier Den Haag - 13 oktober 2019
informatie volgt

 

Treesfeest -  14 september 2019 - van 11:00 -17:00
Zaterdag 14 september staan we met 15 kunstkramen op het treesfeest in de Thresiastraat  in Bezuidenhout Den Haag
Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn:
Keramiek: Mozaiek,Tekenen schilderen, Textiele kunst /ecoprints

 

Fred Market -  29 juni - van 10:00 -17:00
zaterdag 29 juni staan we met 9 kunstkramen op de Frederik Hendriklaan tussen Statenlaan en Prins Mauritslaan in Den Haag
Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn:
Keramiek: Mozaiek,Tekenen schilderen, Sieradenontwerpen.

 

Home Made Easter Market Paasmarkt -  20-21-22* april - van 11:00 -17:00
2e  Paasdag 22 april  staan we op met 18 kunstkramen op het Lange Voorhout in Centrum Den Haag.  Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn:
Keramiek, Mozaiek, Papierwerken,Sieradenontwerpen, Tekenen & schilderen, Wolvilt, Sculptuur en Toegepaste Kunst.