Creativity is a giftMensen motiveren en enthousiasmeren om samen te werken en zo van niets iets te maken, vind ik leuk om te doen.
Als ik met mijn werkstukken op een markt ga staan heb ik een kraampje op de markt, als we met een groep kunstenaars een aantal kraampjes huren, creëren we samen een stukje Kunstmarkt op een bestaande markt.
Op 1 juli 2018 was de eerste keer dat we samen met 21 kramen een stukje kunstmarkt vormde op de Home Made Market @deFred. Dit in goede samenwerking met de winkeliersvereniging van Frederik Hendriklaan en Fresh Events. Het enthousiasme van de kunstenaars en de reactie van het publiek waren zo leuk dat er dat jaar nog 2 markten volgden: De Royal Marché (7 oktober) en de Dickensmarkt (9 december) beide in het Hofkwartier.

De samenstelling van de groep kunstenaars is variabel en kan per markt verschillen. Daarom is de naam Art on the Mart in 2019 mede voor de herkenbaarheid in het leven geroepen. Onder het logo van Art on the Mart vind u per markt de namen van de deelnemende kunstenaars en hun disciplines.


Markten in 2019

Royal Marche Hofkwartier Den Haag - 13 oktober 2019
Deelnemers volgen

 

Proef de zomer Vlierboomstraat  -  6 juli - van 11:00 -20:00
Deelnemers volgen

 

Fred Market -  29 juni - van 10:00 -17:00
zaterdag 29 juni Frederik Hendriklaan tussen Statenlaan en Prins Mauritslaan in Den Haag
Deelnemers volgen

Home Made Easter Market Paasmarkt -  20-21-22* april - van 11:00 -17:00
2e  Paasdag 22 april  staan we op met 18 kunstkramen op het Lange Voorhout in Centrum Den Haag met o.a. de volgende kunstenaars en disciplines aanwezig zijn:
Keramisten: Jolanda van Atteveld, Jacqueline Louz, Tosca Rossewij, Margaret Middendorp, Catherine Pineau
Mozaiek: Corien Lievens, Patty van der Ende
Papierwerken: Ildiko Vigh

Sieradenontwerpen: Ingrid La Haye, Anneke van der Hoeven, Francis van Dijk-Meyer.

Tekenen schilderen: Jan Blommerde, Femke Bender, Carola Plas, Hetty Branderhorst, Helene Doornebal, Marije Pijl, Martine de Munnik.
Wolvilt, Sculptuur en schilderen: Marie Josee v/h Erve & Mirella Spritzer.
Toegepaste Kunst: