Creativity is a gift

 

 

Art on the Mart is een initiatief van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mensen motiveren en enthousiasmeren om samen te werken, vind ik leuk om te doen. Zo ontstond ook het idee voor Art on the Mart.
Op 1 juli 2018 vormde we samen met  21 kunstenaars voor het eerst een stukje kunstmarkt op de Home Made Market op de Frederik Hendriklaan. Het enthousiasme van de kunstenaars en de reactie van het publiek waren zo leuk dat er zeker nog vele markten zullen volgen. De samenstelling van onze groep kunstenaars is variabel en kan per markt verschillen. Onze disiplines zijn:  Mozaiek en Glaskunst, Keramiek, Tekenen en Schilderen, Sieradenontwerpers, Toegepaste kunst, Papierwerken, Textiel, Ecoprints en Vilt, Recycle en Upcycleart.
U kunt ons van april tot oktober oa vinden op diverse markten  van Kreavtiv Events en HomeMadeMarket,HMM Eastermarkt op het Lange Voorhout, HMM Marche Royal, Hofvijver Market, Petit Marche op de Fred, Ambachtsmarkt in Loosduinen, de Hofvijver Market, al deze markten zijn allemaal in  Den Haag zie voor meer infomatie waar we staan zie End of Dull Art op Facebook of MozaiekenCycleArt op Instagram.
Fijne dag en graag tot ziens bij Art on the Mart.

 

Markten in 2021

Marche Royal Hofkwartier Den Haag - zondag 10 oktober 2021 van 11:00-17:00

In een afgeslankte versie maar het kan weer!  Veel leuke kraampjes met kunst, franse lekkernijen, brokante, vintage, sieraden, etc. Muzikale ondersteuning met jazz en chansons, dus het Franse sfeertje zal er zeker wel weer zijn.
U vindt onze 18 kunstkramen deze keer in de oude Molstraat met oa Keramiek, Mozaiek,Tekenen,Sieradenontwerpen, textielkunst, vilt en Schilderijen,

Markten in 2020

Helaas zijn de meeste markten vanwege het coronavirus in 2020 afgelast.

Marche Royal Hofkwartier Den Haag - 11 oktober 2020 van 11:00-17:00

Gelukkig gaat deze gezellige Franse markt door. Helaas dit jaar wat minder uitgebreid i.v.m. Corona. Er is geen oldtimer optocht maar wel weer veel leuke kraampjes met kunst, franse lekkernijen, brokante, vintage, sieraden, etc. Muzikale ondersteuning met jazz en chansons, dus het Franse sfeertje zal er zeker wel weer zijn.
U vindt onze 11 kunstkramen in de Molenstraat ter hoogte van het Park Hotel met oa Schilderen, Keramiek, Mozaiek,Tekenen,Sieradenontwerpen en Vilt

Hofvijver markt: 15-16 augustus geanuleerd
Ambachtsmarkt Loosduinen
: 12 juli geanuleerd

Petit mache op de Fred: 21-juni geanuleerd

Hofvijver markt: 21-22 mei - geanuleerd

Home Made Easter Market10-11-12-13 april  -  geanuleerd

Markten in 2019

Wintermarkt Hofkwartier Den Haag - 8 december 2019 van 11:00 -17:00

Op zondag 8 december staat het Haagse Hofkwartier geheel in het teken van de 19de eeuw tijdens de Wintermarket
Onze kunstkramen vind op deze markt  wederom in de Molenstraat nabij het Park Hotel.
Keramiek: Mozaiek, Schilderen.

Kunstmarkt bij Amadeus tijdens Loosduinen gaat Los -9 november 10:00-15-00

Op verzoek van Amadeus -mozartlaan organiseerde ik deze succesvolle kunstmarkt tijdens het festival Loosduinen gaat los.
Met een twintigtal kunstenaars toonde wij onze kunsten en zochten we interactie met de bezoekers door het geven van mini-workshops, door te vertellen over onze materialen, het tonen van onze gereedschappen en door het geven van demonstraties over hoe we te werk gaan. Variƫrend van schilderen, tekenen, het bewerken van textiel en glas, vilten, beeldhouwen tot muziek maken.

Royal Marche Hofkwartier Den Haag - 13 oktober 2019 van 11:00-17:00
In de sfeervolle kronkelstraatjes van het Hofkwartier vind u  tijdens de Royal Marche kraampjes met Franse waar, van delicatessen tot mode en snuisterijen en natuurlijk onze kunstkramen in de Molenstraat tegenover het Park Hotel Onze kramen bevatten o.a Keramiek: Mozaiek,Tekenen schilderen, Sieradenontwerpen.

Treesfeest -  14 september 2019 - van 11:00 -17:00
Zaterdag 14 september staan we met diverse kunstkramen op het treesfeest in de Thresiastraat  in Bezuidenhout Den Haag
Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn:Keramiek: Mozaiek,Tekenen schilderen, Textiele kunst /ecoprints

Fred Market -  29 juni - van 10:00 -17:00
zaterdag 29 juni staan we met 9 kunstkramen op de Frederik Hendriklaan tussen Statenlaan en Prins Mauritslaan in Den Haag
Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn: Keramiek: Mozaiek,Tekenen schilderen, Sieradenontwerpen.

Home Made Easter Market Paasmarkt -  20-21-22* april - van 11:00 -17:00
2e  Paasdag 22 april  staan we op met 18 kunstkramen op het Lange Voorhout in Centrum Den Haag.  Kunstenaars met de volgende disciplines zullen aanwezig zijn:
Keramiek, Mozaiek, Papierwerken, Sieradenontwerpen, Tekenen & schilderen, Wolvilt, Sculptuur en Toegepaste Kunst.