Creativity is a Gift

EenOogEnd of Dull Art

Waarom heet deze website End of Dull Art? Vrij vertaald: Einde aan de saaie kunst. Over kunst valt toch niet te twisten? Zeker niet! Het is een woordspeling van de 2 achternamen van
Patty Dullaart -van der Ende, een creatieve autodidact die het liefst haar dagen vult met mozaieken en daarnaast ook van tekenen, knutselen, handwerken, puzzelen, uitgebreid koken, fietsen, fotograferen en keramieken houdt.

Scherven maken gelukkig

Sinds 2004 is Patty gaan mozaieken, dit is zo grenzeloos verslavend en veelzijdig, bijna alles valt te mozaïeken, elk project is anders en het verveelt nooit. Er zijn zoveel denkbare ondergronden die je kunt verfraaien met glasscherven, kiezels, schelpen, of stukjes keramiek. Als er geen scherven zijn dan snijdt, knipt of slaat zij deze zelf kapot om er vervolgens nieuwe objecten of wandtableaus van te maken. Graag nodigt zij u uit om een kijkje te nemen bij de Mozaiek tableaus, decoratieve gebruiksvoorwerpen en 3D objecten.

Workshops

Naast het maken van eigen werk, draagt Patty graag haar passie over in  mozaiekworkshops geschikt voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Ook is het mogelijk werkstukken in opdracht te laten maken en helpt zij graag met het uitwerken van uw mozaiekideeen.

Verkoop mozaiekmaterialen

Mozaiekmaterialen (glas en keramiek), gereedschap, voegmiddel en lijm, voor grote of kleine projecten, uitzoeken en kopen is altijd mogelijk. Maar wel op afspraak!
Ook staat End of Dull Art diverse keren per jaar op ambachtsmarkten, kunstmarkten of braderieën om materialen en kant-en-klaar pakketjes te verkopen.
Zie hiervoor de facebookpagina van End of Dull Art.

Verkoop mozaiekwerkstukken

Alle mozaiekwerkstukken van Patty  zijn met veel plezier, liefdevol, stukje voor stukje, na uren van knippen, snijden, plakken, en voegen tot stand gekomen. Elk werkstuk is uniek.
Ziet u een kunstwerk dat u aanspreekt en wilt u dit vrijblijvend komen bezichtigen, neem dan gerust contact op, want een kunstwerk kopen doet niet iedereen via een foto op het internet. Het formaat en de kleuren moet je eerst met eigen ogen beoordeeld hebben.
Contact of meer informatie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel / app naar 06-18869811

 

met creatieve groet,

End of Dull Art - Patty van der Ende